Sivut

perjantai 21. heinäkuuta 2017

Täällä ollaan!


Nyt melkein hävettää miten pitkä aika on edellisestä tekstistä. Toisaalta, kesällä koneella olo on varmaan kaikilla melko minimissä? Ollaan lomailtu koko perhe ja tuntuu että vaikka suurempia reissuja ei ollakaan heitetty, niin jouto-hetket on vaan täyttyneet ohjelmalla nekin.


Ajelimme tällä viikolla Helsingissä, ja Lauttasaaren maisemat ovat kyllä niin kauniita! Alue on niin lähellä keskustaa ollen kuitenkin niin vehreä ja rauhallinen <3 Pionit. Need I say more? Ihan jo kukinnan alussa harmittaa miten nopeasti kukat lakastuvat, kun niitä ensin on koko alkukesän odottanut <3 Kaikista kaunein kukka.

Tuntuu että puhelin täyttyy erilaisilla ruokakuvilla, ja tietenkin tytön kuvilla, tänne pääseviä kuvia onkin sitten vähemmän. Täytyy skarpata tässä asiassa!

Meteorologit ovat lupailleet ensi viikolle oikeasti kesää, eipä ole vielä kertaakaan täytetty edes tytön kahluuallasta, jospa silloin pääsisi läiskyttelemään? Toivottavasti kaikilla on ollut edes vähän lomaa rakkaiden kanssa, se lataa akkuja pimeää syksyä varten. Ei haluaisi edes ajatella vielä villapaitoja, mutta toisaalta ajankohdan lähenemisen tiedostaminen saattaa auttaa nauttimaan näistä hetkistä. Aurinkoa ja sulavia jäätelö-hetkiä!

-white

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit