Sivut

torstai 4. toukokuuta 2017

Aurinko!

No, nyt näyttää vihdoin oikeasti toukokuuhun sopivalta nämä maisemat. Aurinko paistaa, ja hiekkalaatikolla on ajoittain ihan lämmin! Vielä kun puut alkavat vihertämään, niin ai että! 
Tämä kirjoittelu on jotenkin nyt jäänyt kaikkien muiden kiireiden alle. Kuviakin tulee räpsittyä päivittäin, mutta niiden siirtely tuntuu jotenkin mukamas vaivalloiselta. Noh, täytyisi saada sellainen hyvä rutiini tähän, niin kuulumisia päivittyisi useammin..

Huom huom, ei talvihaalaria enää! :D
Takapihaa on siivottu urakalla, nyt kelpaa istua nauttimassa huomisista luvatuista 18 asteen lämmöistä. Grillikausikin on jo avattu, enää kesäkukat puuttuvat. Siitepölyjähän saa pyyhkiä pian päivittäin, mutta esimerkiksi ikkunat saavat likaantua taas vuoden kyllä :D 
Toukokuu on siitä ihana kuukausi, että joka vuosi sitä ihmettelee tätä luonnon vehreytymistä ja päivän yllättävää pidentymistä samalla tavalla, vaikka luulisi siihen tottuneen. Hyvä näin!

Vappuaaton iltaherkut. Sima ei näy tässä kuvassa, se on meillä ihan must vappuna. tai no miehen mielestä sitä voisi olla ympäri vuoden janojuomana jääkaapissa :D
Meidän tyttö on saanut vuoden täytettyään maistella kaikkia herkkujakin pieniä määriä. Siis leivonnaisia ja pienen palan fazerin sinistä, ei karkkeja. Herkuista pullat ja suklaa taitavat olla suosikkeja. Kuitenkin esimerkiksi rusinat, ja tällaiset seuraavan kuvan naksut toimivat herkkuina täysin. Joskus harvoin on vaatinut osoittamalla samaa herkkua kuin aikuisilla, eli kahvipöydän pullaa mummolassa.. Kotona tulee usein leivottua sokerittomasti tai vähällä sokerilla, ja ruokaan emme suolaa lisää ollenkaan. Nykyisin esimerkiksi Meiralla on paljon mausteseoksiakin ilman lisättyä suolaa, niillä saa makua kyllä ihan tarpeeksi.

Näitä on hyvä olla pussi laukussa varalla!
Aurinkoista viikonlopun odotusta <3

-white

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit