Sivut

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäistä


Rentouttavaa ja maukasta pääsiäistä <3
Voinko taas ihmetellä tätä ajanjuoksua? Tuntuu että koko ajan on jotain tekemistä, ja viikot vain viuhahtavat ohi. No, talvi se kyllä senkun vaan kestää.

Nämäkin varmasti vielä jäätyvät!
Viime viikonloppuna tyttö kävi toisen kerran jo elämässään virpomassa. Silloin kun olin pieni, niin kävimme juuri palmusunnuntaina virpomassa, ja näin pääsiäissunnuntaina hakemassa palkat. Nykyisin lapsethan odottavat hyvinkin kysyvänä heti lorun loputtua omia makeisiaan. Noh, ihana kun kävi pieniä noitia oven takana :)
 
Tytön oksat valmiina palkkojen takana. Nämä piti siirtää pois pöydästä, neiti olisi koko ajan hamunnut näitä.

Mies kaverin synttäreillä, tyttö nukkumassa. Tv:stä tuli joku sinällään hyvä elokuva, mutta noh, kaksi syöpää sairastavaa rakastui viimeisinä viikkoinaan... Jep, Nessuja meni.

Keittiössämme tuoksuu leivonta, meille tulee illalla ystäviä syömään. Päädyimme niinkin pääsiäiseen sopivaan ruokaan kuin itse tehtyyn pizzaan! Huomenna ja ylihuomenna herkuttelemme sitten vanhemmillamme varmaan perinteisemmin. Leivoin ystävän vinkkaamana mutakakkua ja kokeilin tehdä itse macaroneja. Olen tehnyt niitä aiemminkin, siskolta saadulla ohje-kirjalla. Saa nähdä miten onnistuu, nyt salted caramel-täytteen tekoon.

Suklaista ja löhöilyn täyteistä pääsiäistä <3

-white

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit