Sivut

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Vinkki pizzantekoon

Meillä oli eilen lauantai. Vaikka oli siis maanantai. 
Tehtiin pizzaa ja käytiin saunassa. Meillä on ollut usein maanantaisin sellainen ilta, että ollaan tehty yhdessä jotain spessumpaa ruokaa ja vietetty vähän kuin lauantaita. Ennen tähän kuului myös joku leffa, mutta ne nyt ovat vähän jääneet, tyttö kun saattaa hengailla illalla puoli kymmeneen meidän kanssa. Herkkujakaan ei tule syötyä niin kuin nuorempana, joten pääosassa näissä illoissa on herkkuruoka ja mahdollinen sauna.

Nam nam!

Sitten se vinkki: durum-jauhot pizzapohjaan! En tiedä onko nyt pari kertaa herkulliset pizzat johtuneet pelkästään tästä jauhosta, vai onko muuten osunut hyvä pizza-päivä. Kannattaa kokeilla kuitenkin, oli helppo kaulitakin taikinaa. Ollaan tehty aika monella variaatiolla pizzapohja, ja tämä on kyllä nyt suosikki. Esimerkiksi kukkakaalipohja oli myös hyvää, mutta eihän se nyt oikealta pizzalta maistu, liian terveelliseltä jotenkin. Suosittelen kuitenkin sitäkin kokeilemaan, se on ehkä sellainen piirakkamaisempi. Vähiten ollaan tykätty siitä pohjasta, jota ei kohoteta, johon tulee siis leivinjauhetta/soodaa. Se ei ollut yhtään pizzamainen.


Tytöllä oli oma slice, johon tuli vähemmän täytteitä. Laitoin pohjaan ihan hitusen suolaa, muuten teemme suolatonta ruokaa aina koko poppoolle. Katosi melko nopeasti lautaselta!

Reipas muskarilainen! <3

Ulkona näyttää ihan eri vuodenajalta viiden minuutin välein. Äsken kun tuiskutti hollywood-lunta, oli talvi. Sitä ennen paistoi keväinen aurinko. Toppavaatteet it is.

-white

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit