Sivut

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Takatalven tuntua


Hyrr, ulkona on edelleen todella viileä, vaikka mittari plussan puolella onkin pysytellyt päiväsaikaan. Joka päivä puntaroin josko pesisin jo toppavaatteet kaappiin, mutta vielä ne ovat kovassa käytössä. Vaikka yhtä lämmin tytöllä varmasti olisi fleece-kerrastossa ja kuorihaalarissa. Auringossa tepastellessaan neiti on selvästi ollut kuumissaan, mutta varjoisassa on taas viileä. Koita tässä nyt sitten pukeutua järkevästi.


Lähipuistossa.


Onko kukaan muuten huomannut samaa: K-kaupoissa on paremmat kukkavalikoimat kuin S-ryhmän kaupoissa? Ainakin täällä meillä. Leikkokukkia on mielestäni Prismoissa ja S-marketeissa mukavasti niissäkin, mutta K-ryhmän kaupoissa on tosi kivasti ihan viherkasveja.

Tämä työpöydän piristäjä kustansi kokonaiset 2 €! Oli kylläkin joku poistotarjous, mutta niin raikkaan näköinen! En ole vielä uskaltanut ostaa isompaa viherkasvia lattiaruukkuun, se olisi varmasti hirveän mukavaa tonkia se sen multa..
Tänään ohjelmassa naapurin pojan synttäreitä, täytyykin kiiruhtaa paketoimaan palapeli..
Keväistä viikonloppua, pian on lumet kadonneet!

Ai niin, keväästä! Eilen hätistin kettua etupihaltamme. Se vain katseli meitä, sain oikeasti juosta sitä kohti katuharja käsissäni ennenkuin se väisti metsään. Rohkelikko. 

-white

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit