Sivut

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Luonnonkosmetiikan suosikit

Olen aina ollut kosmetiikan/meikkien fani ja hamsteri, pidän kaiken maailman puteleista. Mielelläni myös vaihtelen käyttämiäni tuotteita ja innostun merkkien uutuuksista. Aika harva tuote on sellainen että se on samana pakko saada. Tai oli ennen. Nykyään kun tulee meikattua paljon vähemmän ja harvemmin kuin ennen, ei uusia tuotteitakaan tarvitse ostaa niin usein. Ja koska tyttöni pyyhkii kasvojaan omiin kasvoihini, olen alkanut entistä enemmän kiinnittämään huomiota meikkien ja kosmetiikan laatuun. Jotenkin kaikki ylimääräinen ihollamme askarruttaa.

Nykyään ihan marketeissakin on panostettu luonnonkosmetiikkaan ja näiden sarjojen meikkeihin. Ihan Citymarketissa sekä Prismassa on ok valikoima melkeinpä kaikkia päivittäin käytettäviä tuotteita. Olenkin esimerkiksi Laveraa, sekä Urtekramia ostanut kauppareissulla, hirmu kätevää!


Sain siskoltani syntymäpäivälahjaksia yllätyksen, joka oli ihan mielettömän ihana! Jolie-boxi! Siskoni oli ostanut minulle tämän boxin 3 kuukauden jaksoksi. Boxissa oli todella laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita, ja tuo kotiinkuljetus lisäsi kyllä tämän arvoa niin paljon! Varmasti sitä lisäsi sekin, että osaa näistä merkeistä ei kotikaupungistani edes saa ostettua. 

Tässä muutamia kosmetiikkasuosikkejani tuosta boxista, sekä ihan kaupasta.

Tuo Laveran poskipuna on aiemmin ostamani, muut paljastuivat boxeista.

Tästä näkyy purnukoiden sävyt.
 Nuo ovat highlightereitä, ihanan hohtavia eikä näistä tule ollenkaan sellaista 80-luvun glitter-fiilistä.

Näistä itse asiassa boxista ei tullut yksikään, mutta esimerkiksi Emotion myy Madaraa, ihan huippuja kaikki!
Oma ihoni on todella herkkä, mutta nämä Madaran tuotteet ovat sopineet kyllä oikein hyvin. 
En uskalla käyttää enää ollenkaan antiperspirantteja, se että alumiinia menisi elimistöön kertymään, (aiheutti se sitten rintasyöpää tai ei) ei mielestäni kuulosta riskin ottamisen arvoiselta. Antiperspirantithan estävät hikoilun, deodorantit vaan häivyttävät epämukavia hajuhaittoja. Deodorantteja ei ole markkinoilla liikaa, tämä on yksi suosikeistani, ei sovi jos ei tykkää "yrttisistä" tuoksuista.
Tämänkin siskoni toi :D Erittäin vahva suositus, tämä kun pääsee loppumaan niin en todellakaan kokeile mitään muuta, vaan kilautan siskolle taas...
 Herkän ihon testaamistani pohjista paras! Ei tuki ihohuokosia ja jättää kuulaan pinnan.
Huulirasvalla on melkoiset kriteerit, en tytön poskia suukotellessani halua mitään ylimääräistä huulille.
Lemppari huulirasvani on vaaleansininen Blistexin Sensitive puikko. Bongasin tämän apteekista, korvaa huulikiillon ja oikeasti kosteuttaa samalla.

Siinä oli omia suosikkejani, kannattaa harkita ainakin luonnonkosmetiikkaa "normi" tuotteiden tilalle, valikoima on laajentunut muutamassa vuodessa todella paljon. Ei tietenkään voi sanoa, että luonnonkosmetiikka olisi kaikille parhainta mahdollista, esimerkiksi jotkin apteekin voiteet ovat varmasti ainesosaluetteloltaan pelkistetympiä, ja sopivimpia toisille.
Kaikille ei sovi samat tuotteet, toivottavasti kaikki löytävät kuitenkin omat suosikkinsa. 

Löytyikö näistä teille tuttuja tuotteita tai heräsikö kiinnostus joihinkin?

-white

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit