Sivut

tiistai 14. maaliskuuta 2017

Rushing through..

Voi ei, kohta on maaliskuun puoliväli! Sinällään on ihan mahtavaa, että pian saa hypätä paljon nopeammin ulos leikkeihin, mutta jotenkin haikeaa miten äkkiä viikot viuhuvat ohi. Meinasin kirjoittaa viuhahtavat, mutta no..

Iltapäiväkahvi <3


Olen tehnyt tässä lähiviikkoina monenlaisia kevät-hankintoja tytölle. Nyt on kumisaappaat, keväälle välikausipuku, kauppatakki ja muutama fleecetakki, sekä fleecehaalari. 
Facebookin eri kirppariryhmät ovat kyllä yllättäneet positiivisesti! On niin paljon helpompaa katsoa sieltä eri merkeittäin ja koottain mitä löytyisi tytölle, kuin lähteä pyörimään paikan päälle kirppikselle, joissa joko olisi lapsille vaatteita, tai sitten ei. Kieltämättä ne av:t, yv:t ja mittojen kysely on hieman huvittavia jonoja välillä, mutta hyvähän se on että kiinnostusta riittää. 
Meillä on myös ihan mahtava onni, sillä naapurissa asuu tyttö, joka käyttää aina yhtä kokoa isompaa. Olemmekin ostaneet sieltä paljon vaatteita ilman postitteluja. 


Sain naistenpäivänä ihania kukkia, tehtiin välipalasmoothiet pitkästä aikaa, ja kaupasta löytyi varma kevään merkki: narsissit!


Kävimme yhtenä viikonloppuna nauttimassa auringosta ja paistoimme makkarat nuotiolla. Miten kaikki aina kliseisesti maistuukin ulkona niin paljon paremmalta?

 What more could you ask for?

Kaunis Saimaa.
Tänään tuolla ei olekaan mikään kovin lämmin ulkoilusää, mutta ehkä loppuviikolla voi jo vähentää kerroksia?
Joko siellä odotellaan kuumeisesti kokonaan kuivia katuja, vai vieläkö hanki miellyttäisi silmää?

-white

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit